Nike voetbalschoenen  -  Adidas F50  -  Adidas voetbalschoenen Alweer een goed idee van...

Voetbalschoenen maat 30 | Bekijk het aanbod

Voor iedere jongen of meisje dat op voetbal wil, is een van de belangrijkste dingen dat hij of zij de juiste voetbalschoenen draagt. Het voornaamste daarbij is natuurlijk de maat. Wij hebben in elke kindermaat een ruime keuze, zo ook voor de voetbalschoenen in maat 30. Andere belangrijke factoren zijn het soort of het type schoen; zijn de voetbalschoenen nodig voor op het veld, kunstgras of in de zaal? Voor elke ondergrond hebben we de perfecte schoen voor je zoontje, dochtertje, neefje of nichtje.

Aanbod voetbalschoenen maat 30

We hebben een mooie selectie gemaakt van voetbalschoenen in maat 30. In ons assortiment vind je een ruime keus aan voetbalschoenen van Nike en Adidas. Er is een groot aantal verschillende modellen en uitvoeringen verkrijgbaar, altijd in de favoriete kleur van het kind voor wie de voetbalschoenen zijn, zelfs in het roze voor de jonge meiden. Al deze modellen zijn ook verkrijgbaar in maat 31, 32, 33 en 34, 35 en 36.

Bestel gemakkelijk in onze webshop. Daar is het namelijk altijd voordeliger dan in de winkel. Bovendien wordt je bestelling gewoon bij je thuis afgeleverd.
Adidas X 18.3 FG junior Adidas X 18.3 FG junior
Wedstrijdsokken VV Assendelft incl. clublogo Wedstrijdsokken VV Assendelft incl. clublogo
Trainingsokken Trainingsokken
Wedstrijdsokken FC Zaandam incl. clublogo Wedstrijdsokken FC Zaandam incl. clublogo