Nike voetbalschoenen  -  Adidas F50  -  Adidas voetbalschoenen Alweer een goed idee van...

Voetbalschoenen maat 38 | Bekijk het aanbod

Zowel voor kinderen als dames hebben we voetbalschoenen in maat 38 in onze shop. Verstuur strakke passes of scoor een hattrick met de nieuwste modellen van Nike en Adidas. Zeer scherp geprijsd en altijd meer voordeel dan in de winkel.

Leuke voetbalschoenen in maat 38

Bij het uitzoeken van nieuwe voetbalschoenen spelen meerdere aspecten een rol. Vroeger, toen alles beter was, werden alle schoenen van leer gemaakt. Nu zijn de meeste voetbalschoenen gemaakt van synthetisch materiaal. Dit is makkelijk schoon te houden en is goed bestendig tegen het Nederlandse weer. Leren schoenen vergen wat meer onderhoud en zijn minder goed bestand tegen vocht. Het voordeel van dit materiaal is dat het ademt en daardoor beter is voor de voeten.

We hebben voor verschillende ondergronden een de juiste schoenen in maat 38 op voorraad. Het is belangrijk dat je schoenen koopt die geschikt zijn voor de ondergrond waar je op speelt, omdat je anders het gevaar loopt dat je bijvoorbeeld je knie verdraait of dat je voetbalschoenen sneller slijten. Omdat je in een seizoen vaak op zowel kunstgras als natuurlijk gras wedstrijden speelt, raden wij aan om van beide soort schoenen een paar te bezitten.

Bestel vandaag nog jouw voetbalschoenen voor het nieuwe seizoen en we bezorgen ze morgen al bij je thuis.

Natuurlijk hebben we de nieuwste modellen voor jou ook in andere maten; 33, 34, 35, 36 en 37 .

ADdidas Predator Tango 18.3 Turf junior ADdidas Predator Tango 18.3 Turf junior
Adidas X 18.3 FG junior Adidas X 18.3 FG junior
Aanbieding! Adidas Predator 18.3 FG junior Adidas Predator 18.3 FG junior
Wedstrijdsokken VV Assendelft incl. clublogo Wedstrijdsokken VV Assendelft incl. clublogo